Akustikloft i højeste kvalitet

Skræddersyede kvalitetsløsninger til dig

Skab de bedste forudsætninger for en god akustik

Et behageligt og funktionelt lydmiljø, er altafgørende for din komfort. En af de bedste og mest effektive metoder, hvorpå man kan imødekomme disse forudsætninger, er ved at investere i et akustikloft. Hos Kilo Akustik er vi eksperter i montering af akustikloft. Med fokus på kvalitet og æstetik, formår vi at levere professionelle resultater hver gang.

Vi har et bredt udvalg af forskellige produkter indenfor akustikloft, der passer til alle behov. Vi har akustikplader til loft i alverdens designs og farver, så du kan indrette din ejendom efter dine ønsker. Vi står altid til rådighed, hvis du har spørgsmål omkring vores akustikloft og de forskellige løsninger vi tilbyder. Det mest populære valg til private hjem, er Mono Acoustic, der er et akustikloft i et moderne og stilrent design, samt i allerhøjeste kvalitet.

Et sikkert valg når du skal have akustikloft

Vi er det sikre valg, når du skal have akustikloft. Vi har i 35 år været Rockfon partner, hvilket har gjort os til eksperter i at skabe unikke rum, med minimal rumklang og æstetiske design.

Når du vælger os som samarbejdspartner, er du garanteret kompetente medarbejdere, et højt serviceniveau og professionel montering foretaget af specialister. Vi sætter en ære i at skabe glade og tilfredse kunder. Kontakt os allerede i dag og skab de forudsætninger, der skal til for, at du får et behageligt lydmiljø.

Akustikloft i kontormiljø

Kontakt os i dag for et godt tilbud

Hos Kilo Akustik går vi op i gode lydmiljøer. Kontakt os for et uforpligtende tilbud på akustikloft i din ejendom. Vi kan helt sikkert hjælpe dig på vej mod et bedre lydmiljø, der vil øge komforten. Du kan træffe os på telefon 20 46 12 13 eller på e-mail på hk@kiloakustik.dk. Så tager vi en uforpligtende samtale omkring dine behov.

Kontakt KILO Akustik

Skriv for at høre mere om vores løsninger, eller bestil tid til et besøg af vores akustikekspert.

Støj kan let eskalere i rum med dårlig akustik. Det kaldes Lombard-effekten. Men den rette akustikløsning kan hindre, at støj avler støj, hvor du bor eller arbejder.

Støj kan let eskalere i rum med dårlig akustik. Det kaldes Lombard-effekten. Men den rette akustikløsning kan hindre, at støj avler støj, hvor du bor eller arbejder.