Cases

Se et udpluk af vores cases hos vores private kunder

Frølichsvej

Vi er rigtig glade for Kilo Akustiks løsning i vores køkken. Rummet er relativt stort, og da der er højt til loftet, var akustikken dårlig og støjende når vi var 4 personer i rummet. Kilo Akustik installerede et sænket akustikloft med en LED-lys i kanten. Designet er virkelig pænt og endnu vigtigere så er lyden i rummet blevet afdæmpet uden støj og ekko. Dette blev bevist kort efter installationen, hvor vi havde en 20 børn i køkkenet til en Halloween-middag. Alle børnene kunne tale og grine fint, mens vi som forældre fint kunne være i rummet uden høreskader og støjstress.

En ekstra fordel for min kone er, at hvis hun ikke vil høre på mit sludder, så går hun bare ned i den anden ende af køkkenet, hvor alle mine gode ideer og tanker drukner i akustikloftets effektivitet.

Selve processen med Kilo Akustik var god, idet Kilo Akustik var meget proaktive med forslag til den bedste løsning. Selve installeringen blev styret med kyndig hånd og struktur og god kommunikation. Alle aftaler blev overholdt, og der blev lagt en ekstra indsats for at imødekomme vores ønske til tidsplan. Fleksibilitet, faglighed og imødekommenhed er nok de tre ord der beskriver samarbejdet med Kilo Akustik bedst.

Lars

Penthouse Islands Brygge

Der er en dejlig ro nu, og vi bemærker det når vi er på besøg hos andre hvor det hurtigt bliver larmende og man bliver træt i hovedet.

Marianne

Det er imponerende hvordan lyden fra vores højtalere nu spredes helt naturligt, selv bag højtaleren lyder det godt. Vi kan nu tilberede mad i køkkenet uden det larmer og forstyrrer.

KILO var rigtige gode til at foreslå hvodan vi kunne integrere lys i loftet. Under processen var de virkelig gode til at afdække og beskytte alle vores ting.

Erik

CF Richsvej Frederiksberg

Vi havde fået en større vandskade og skulle have nyt loft, og vi tænkte vi gerne ville have gjort noget ved akustikken. KILO foreslog at vi sænkede loftet så man ikke kunne se den gamle ruminddeling mellem køkken og spisestue, de fik også integreret både spots, gardin grundlag, rosetter og den nye stuk, så rummet i dag virker som om det var bygget sådan, og lyden er blevet en helt anden, selv med børn og selskaber er her bare behagelig og godt indeklima

Rasmus

Husbåd Teglholmen

Penthouse Islands Brygge

Lejligheder Tuborg

Staunnings Hus

Helsinge til kip

Villa Nordsjælland

Husbåd Krudtløbet

Greve hus

Kontakt KILO Akustik

Skriv for at høre mere om vores løsninger, eller bestil tid til et besøg af vores akustikekspert.

Støj kan let eskalere i rum med dårlig akustik. Det kaldes Lombard-effekten. Men den rette akustikløsning kan hindre, at støj avler støj, hvor du bor eller arbejder.

Støj kan let eskalere i rum med dårlig akustik. Det kaldes Lombard-effekten. Men den rette akustikløsning kan hindre, at støj avler støj, hvor du bor eller arbejder.