Bedre arbejdsmiljø øger produktivitet

Tænk akustik før du bygger, og tag Akustik med på råd så tidligt som muligt

Byg med akustisk omtanke

Akustik har erfaring med at planlægge og implementere omfattende akustikløsninger i større byggeprojekter. Det være sig nybyg eller transformation af eksisterende. Vi er specialister i
æstetiske akustikløsninger, der kan absorbere og dæmpe lyden i enhver rumtype. Måske skal støjen dæmpes i et åbent kontormiljø. Måske er problemet galopperende rumklang i en sal, eller infernalsk støj i en lobby. Måske skal støj fra en restaurant elimineres af hensyn til naboerne eller overboen. Uanset hvor støjen er, finder vi løsningen til dig. Tage Akustik med i hele processen og involver os så tidligt som muligt. Tjek forresten vores akustikløsninger til erhverv, før du kontakter os.

Arkitekter:

Vi kan komme med anbefalinger til, hvilke løsninger der bedst understøtter det som ønskes skabt, hvad enten det er former og farver eller funktionalitet. Det er også vigtigt i samråd med arkitekter og rådgivende ingeniører at gøre klart over for bygherre, hvad de får, og hvad de ikke får når løsninger vælges fra i forløbet indtil udførelse.

Rådgivere:

Vi kan hjælpe med at få beskrevet den rette løsning, så det også fungerer med de andre krav, der måtte være til lys, ventilation, brand og funktionalitet i øvrigt (inspektionsluger). En korrekt og præciseret beskrivelse i udbudsmaterialet er en stor fordel for de forskellige fag, som skal byde på projektet.

Entreprenører:

Vi kan stå for dialogen med de mennesker, som skal benytte bygningen eller rummene. De har typisk nogle krav eller ønsker til ændringer i loftet fx belysning eller gardiner. Disse ændringer er essentielle fores vores arbejde, og jo tidligere i processen, vi bliver bekendte med eventuelle krav, des bedre bliver resultatet.

Brugere/Lejere:

Vi har stor erfaring med, hvordan denne type projekter gennemføres i større komplekse byggesager. Vi sørger for at få det beskrevet og styret rigtigt i forhold til de andre fag, der skal til lofterne. Her drejer det sig om at lave en grundig planlægning, så sprinklere, ventilation, EL og ABA ved, hvornår de skal ind, og vi kan lave det rette grundlag i lofterne, så alt kan monteres.

Akustik i praksis

Akustik har stor indflydelse på kvaliteten af et arbejdsmiljø. Dårlig akustik kan
nemt øge ansattes stressniveau og sænke produktiviteten, mens god akustisk lige så let kan skabe gladere og mere produktive medarbejdere.

Uanset om du skal til at designe eller bygge et nyt domicil eller søger en løsning, der kan mindske eller fjerne et akustisk problem på en eksisterende arbejdsplads, er du havnet det rette sted. KILO Akustik tilbyder nemlig skalérbare akustikløsninger til kontorbygninger, uddannelsessteder, fritids- og sportsfaciliteter, restaurationer og detailhandel.

Vi designer og udfører både lydlofter og akustik lofter

Brug os, hvis du vil skabe et arbejdsmiljø, der ikke kun ser godt ud på bundlinjen, men også skaber gladere medarbejdere.

Løsninger til erhverv

Støj skaber stress og ødelægger koncentrationen. Med en af vores akustikløsninger kan du skabe et sundt og produktivt arbejdsmiljø.

Sådan gør vi

 • Vi starter med en besigtigelse af rummene, måler op og diskuterer mulige løsninger med dig.
 • Vi kan også måle rumklangen og konstatere, hvor stort problemet er og hvad der skal til for at løse det.
 • Vi laver et udførligt tilbud.
 • Når du har accepteret tilbuddet, starter vi projektet op. Flest mulige møbler og indbo fjernes fra rummet. Vi dækker gulve af, hvis det er trægulve med fibertræ. Møbler, køkkenudstyr og andet inventar, som ikke ønskes fjernet, dækker vi af med plast.
 • Vi hænger plastikafdækning på væggene og monterer MONO pladerne enten i skinnesystem eller direkte på loftet.
 • Så spartler vi samlingerne 3 gange med en special gipsspartel og mellemsliber mellem hvert lag.
 • Vi fuger ind til væggene med polymerfuge, som efterfølgende sprøjtes med akustikpuds.
 • Dernæst påfører vi 3 x 2 lag Rockfon Elegant Render akustikpuds med højtrykssprøjte.
 • Tilslut tager vi plastikafdækning ned, dæksler til EL, lamper, sensorer og muligvis ventilation hætter monteres, og stedet rengøres.
 • Vi koordinerer alle installationer med EL og VVS.
 • Når projektet er slut, kan vil du ikke kunne se, at vi har været der – men du vil kunne både høre og mærke det.

Kontakt KILO Akustik

Skriv for at høre mere om vores løsninger, eller bestil tid til et besøg af vores akustikekspert.

Støj kan let eskalere i rum med dårlig akustik. Det kaldes Lombard-effekten. Men den rette akustikløsning kan hindre, at støj avler støj, hvor du bor eller arbejder.

Støj kan let eskalere i rum med dårlig akustik. Det kaldes Lombard-effekten. Men den rette akustikløsning kan hindre, at støj avler støj, hvor du bor eller arbejder.