Vi er specialister i akustik­løsninger

Professionelle akustikløsninger der forbedrer ethvert rum

Øg komforten med akustikløsninger

God akustik er essentielt i alle rum, og betyder meget mere end vi tror. For meget genklang i et rum kan føre til ubehagelige akustiske oplevelser, der kan påvirke vores koncentration og evnen til at kommunikere. Hos Kilo Akustik er vi specialister i æstetiske akustikløsninger, der hjælper med at absorbere og dæmpe lyden.

Vi skaber sublim lydkvalitet, og sænker støjniveauet gennem vores moderne akustikløsninger. Vi har gennem mere end 35 år været Rockfon partner, og har i den forbindelse opbygget stor ekspertise og viden omkring akustikløsninger. Vi har gennem tiden hjulpet tusinder af glade kunder med deres ønsker.

Vil du have professionel vejledning omkring akustiske løsninger, der passer til dine behov? Kontakt os allerede i dag for et uforpligtende tilbud på din opgave.

Monolitisk akustikloft med lys

Kvalitetsløsninger til dine behov

Hos Kilo Akustik har vi fokus på kvalitetsløsninger. Vi ved, hvor vigtig det er at have en god akustik. God akustik kan ikke mærkes, men det kan dårlig akustik til gengæld. Med et bredt udvalg af forskellige produkter og løsninger, kan vi imødekomme dine behov. Vi løser både større og mindre opgaver uanset kompleksitet.

Vi leverer løsninger til både lofter og vægge. Vælg blandt andet mellem produkter som:

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores forskellige akustikløsninger. Vi er altid parat til at hjælpe dig med professionel vejledning og rådgivning.

Få et uforpligtende tilbud

Skab bedre akustik allerede i dag. Vi er din professionelle samarbejdspartner, når du ønsker god rumklang og æstetiske akustikløsninger med et moderne islæt. Vi arbejder effektivt og forstår dine behov. Du kan kontakte os ved at ringe på telefon 20 46 12 13 eller ved at sende os en e-mail på hk@kiloakustik.dk.

Kontakt KILO Akustik

Skriv for at høre mere om vores løsninger, eller bestil tid til et besøg af vores akustikekspert.

Støj kan let eskalere i rum med dårlig akustik. Det kaldes Lombard-effekten. Men den rette akustikløsning kan hindre, at støj avler støj, hvor du bor eller arbejder.

Støj kan let eskalere i rum med dårlig akustik. Det kaldes Lombard-effekten. Men den rette akustikløsning kan hindre, at støj avler støj, hvor du bor eller arbejder.