Rockfon akustikloft til den stilbevidste

Bredt udvalg til ethvert behov

Akustikloft fra verdens førende akustik virksomhed

Rockfon akustikloft er den ultimative løsning, når du vil skabe et behageligt og støjfrit miljø. Rockfon er verdens førende akustik virksomhed, og har gennem mange år forfinet deres produkter, for at tilbyde det ultimativt bedste produkt. Derfor er vi stolte af, at vi gennem 35 år har været Rockfon partner.

Vores mange års erfaring og ekspertise i branchen, gør os i stand til at tilbyde dig de bedste produkter og løsninger. Et Rockfon akustikloft er ikke blot en effektiv akustikløsning – det tilfører også et æstetisk element og skaber en flot synergi i rummet.

Vi har et bredt udvalg af Rockfon akustiklofter. Blandt andet produkter som:

Vil du have et uforpligtende tilbud på et Rockfon akustikloft? Kontakt os allerede i dag.

Rammeløse akustiklofter på kontor

En alsidig løsning til ethvert rum

Uanset om du vil have bedre akustik i en moderne lejlighed, klassisk hus eller på kontoret, har vi en løsning med Rockfon akustikloft, der passer til din ejendom og stil. Vi tilbyder et bredt udvalg af designs, farver og materialer, der gør det muligt at skræddersy en akustikløsning, der passer til dine specifikke behov og ønsker.

Vi er eksperter i at hjælpe vores kunder med at finde den helt rigtige løsning, der både forbedrer akustikken og komplementerer deres indretningsstil.

Et af de mest populære produkter, vi tilbyder, er Rockfon Mono Acoustic. Dette innovative Rockfon akustikloft skaber en jævn og sammenhængende overflade, der kombinerer lydabsorption og æstetik på en elegant måde. Det bærer præg af moderne arkitektur, med et monolitisk udseende. Rockfon Mono Acoustic er ideel til dig, der ønsker en moderne og minimalistisk akustikløsning uden synlige samlinger eller nedhængte rammer.

Kontakt os for et tilbud på Rockfon akustikloft

Vil du have et ganske gratis og uforpligtende tilbud på et Rockfon akustikloft, der ikke blot forbedrer akustikken, men også komplementerer din indretning, så kontakt os i dag. Vi kan træffes på telefon 20 46 12 13 eller på e-mail på hk@kiloakustik.dk.

Kontakt KILO Akustik

Skriv for at høre mere om vores løsninger, eller bestil tid til et besøg af vores akustikekspert.

Støj kan let eskalere i rum med dårlig akustik. Det kaldes Lombard-effekten. Men den rette akustikløsning kan hindre, at støj avler støj, hvor du bor eller arbejder.

Støj kan let eskalere i rum med dårlig akustik. Det kaldes Lombard-effekten. Men den rette akustikløsning kan hindre, at støj avler støj, hvor du bor eller arbejder.